Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se sareaza si se pipereaza dupa gust.
mod de preparare
Se alege carne macra, se spala foarte bine, apoi se impaneaza cu fisii de costita, felii de morcovi, de telina. Se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se ruleaza bucata de carne astfel pregatita, se leaga strins cu ata din bumbac alb si inainte de a se pune friptura in tava cuptorului, se pudreaza carnea cu boia, cimbru si se unge cu grasime. In tava se adauga supa de carne, sare si citeva boabe de piper. Se acopera tava si se da focul potrivit de iute. Cind friptura s-a rumenit, se intoarce pe toate fetele, apoi, odata racita, se dezleaga ata si se taie in felii groase.
Se serveste cu garnitura de legume
Incearca si Rosii umplute pe gratar
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de miel glasata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe