Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de porc cu ceapa la tava

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:20m 
alice_ciobanu postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Friptura de iepure cu sos de busuioc (Reteta Video)"
 
Pentru friptura de porc cu ceapa la tava am pregatit un amestec din 2 cani de apa rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin si usturoiul taiat feliute.

ingrediente

   1 kg carne de porc
   2 cani apa
   4 catei usturoi
   1 ceapa mare
   100 gr unt
   rozmarin
   sare
   piper
   foi dafin

mod de preparare

Pentru friptura de porc cu ceapa la tava am pregatit un amestec din 2 cani de apa rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin si usturoiul taiat feliute. Carnea am taiat-o in felii de grosime potrivita si am pus-o la macerat, pentru 3 ore, in acest amestec.

Intr-o tava am topit untul, am pus carnea macerata, presarata cu ceapa tocata si am acoperit totul cu folie de aluminiu.

Am dat la cuptor pentru 40 minute dupa care am scos folie siam mai lasat inca 20 minute.


Am servit friptura de porc cu ceapa la tava calda cu harbuz rosu murat si cu cartofi cu salvie la cuptor (combinatie neobisnuita? ..:)) foarte bunaaaa.....)




Sursa acestei retete este blogul culinar Alice-Albinutza.

Incearca si Piept de pui cu lamaie si ciuperci
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ceapa la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.