Mancaruri cu carne

Friptura de porc cu sos de bulion si vin

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
sava claudiu 2152 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava

ingrediente

   1 kg. carne de porc
   cu putina slanina
   ulei
   vin rosu
   catei de usturoi
   4 cutiute de bulion din comert sau suc de rosii
   sare
   piper
   dupa gust

mod de preparare

Se taie felii potrivite carnea de porc si se asaza intr-o tava, care in prealabil a fost unsa cu undelemn. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min. Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare si apa pentru a nu prinde un gust rau cind se pune peste friptura fierbinte. Cind carnea este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul din abundenta.
Se serveste cu mamaliguta si cu salata acra
Incearca si Pui surpriza
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu sos de bulion si vin" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite