Friptura de potarnichi

Friptura de potarnichi este o delicatese care poate face oparte din meniul de sarbatoare. Pentru a o pregati aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, unt, vin,sare.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 potarnichi
  • 3 linguri unt sau untura
  • 3-4 linguri vin
  • sare.

Mod de preparare

Potarnichile, bine spalate, se sareaza si se lasa sa stea acoperite, intr-un vas, 15—20 min. Apoi se rumenesc intr-o cratita cu unt sau untura, se adauga vinul, se acopera si se lasa sa se friga inabusit pana sunt gata. In timpul frigerii se intorc din cand in cand, adaugind cate o lingura de vin.


Se poate servi calda sau rece.

Alte retete recomandate:

Drob de miel

Ciorba de miel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori