Mancaruri cu carne

Reteta Friptura de potarnichi

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
moni_512 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Friptura de potarnichi este o delicatese care poate face oparte din meniul de sarbatoare. Pentru a o pregati aveti nevoie de urmatoarele ingrediente: potarnichi, unt, vin,sare.

ingrediente

   6 potarnichi
   3 linguri unt sau untura
   3-4 linguri vin
   sare.

mod de preparare

Potarnichile, bine spalate, se sareaza si se lasa sa stea acoperite, intr-un vas, 15—20 min. Apoi se rumenesc intr-o cratita cu unt sau untura, se adauga vinul, se acopera si se lasa sa se friga inabusit pana sunt gata. In timpul frigerii se intorc din cand in cand, adaugind cate o lingura de vin.


Se poate servi calda sau rece.




Alte retete recomandate:




Drob de miel




Ciorba de miel

Incearca si Sarmalute din piept de curcan
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de potarnichi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.