Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie ada
Prepara urmatoarea umplutura: taie cubulete slanina, prajeste-le intr-o tigaie, dupa care adauga 50 g de ceapa tocata marunt. Cand a devenit aurie adauga ghiveciul, presara cu sare si las-o putin la inabusit. Toarna ouale bine amestecate in ghiveci si lasa-le sa se intareasca, amestecand continuu. Ia-l de pe foc si lasa-l la racit. Bate bine fleicile, presara cu sare si piper. Unge umplutura pe cate o felie, indoaie marginile peste umplutura, ruleaza-le intr-o forma alungita si leaga-le cu sfoara. Incinge untura si aseaza fleicile (date prin faina), prajeste-le 20 de minute la cuptor – intorcandu-le din cand in cand. Scoate carnea din untura, prajeste ceapa tocata marunt in untura ramasa, adauga boia dulce, pasta de rosii, amesteca si pune inapoi fleicile, toarna suficienta apa incat sa le acopere si inabuse-le sub capac. Scoate carnea cand este aproape fiarta, scoate sforile si pune deoparte rulourile.
Se serveste calda cu ghiveci de legume.
Alte retete recomandate:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Zacusca de ciuperci

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii