Gaina cu legume

Gaina se spala si se taie bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Legumele se spala bine, se curata si se toaca. Se pun intr-o forma rezisten

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O gaina potrivit de mare
  • sare
  • piper
  • boia
  • 150 g varza de bruxelles
  • 150 g fasole verde
  • 150 g dovlecei
  • 3 cepe rosii mari
  • 250 ml supa
  • 2 usturoi

Mod de preparare

Gaina se spala si se taie bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si boia. Legumele se spala bine, se curata si se toaca. Se pun intr-o forma rezistenta la cuptor, cu capac. Peste legume se pun bucatile de carne, se toarna supa si se adauga verdeata tocata. Se pune capacul si se tine 80 min la cuptor la 220 grade.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci