Pentru a prepara aceasta reteta de gnocchi cu sos sunt necesare urmatoarele ingrediente: sunca, cartofi, faina, ou, ceapa, costita, ulei, mazare, piper alb, smantana, boia dulce.
Se curata cartofii de coaja, se trec prin razatoare apoi se amesteca cu faina, oul si sarea. Aluatul se framanta. Din acest aluat se formeaza suluri din care se taie bucati mici si fiecare bucata se preseaza cu furculita muiata in apa rece. Se ia gnocchi si se pune in apa rece cu sare. Cand se ridica la suprafata apei inseamna ca s-au fiert.
Ceapa se taie cat mai marunt, iar costita se taie fasii care se pun impreuna la prajit in ulei. Se caleste ceapa, se adauga sunca si costita si se lasa la rumenit. Apoi se adauga smantana si mazarea congelata. Se lasa pe foc pana ce sosul se ingroasa.
Se pune, dupa gust, sare, piper si boia dulce si se serveste alaturi de galustele de cartofi, totul presarat cu boia si patrunjel taiat marunt.
Poate fi servita imediat.
Alte retete recomandate:
Ciuperci la cuptor
Miel la cuptor
Drob de pui
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseZilele astea am cotrobăit pe site, după rețete cu ardei iute și am dat peste minunăția asta de rețetă preparată de...
Ardei iuți cu stafide conservați în oțetPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii