Mancaruri cu carne

Reteta Gulas cu carne de porc si boia

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua

ingrediente

   1/2 kg carne de porc
   3-4 cepe
   2-3 linguri ulei
   1 virf de cutit de boia de ardei dulce
   1 lingura bulion
   1 ou
   2 linguri faina
   sare
   1 virf de cutit de piper

mod de preparare

Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cit cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pina carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta, dar sa aiba suficient sos. Separat se pregatesc galustele de faina cu oul si putina sare si se pun in carnea cu sos.
Incearca si Rulada cu sunca afumata
Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas cu carne de porc si boia" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.