Mancaruri cu carne

Reteta Limba de porc inabusita

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm.
Se curata ceapa, se toaca

ingrediente

   2-3 limbi de porc
   2 cepe
   1 paharel de vin alb
   3 linguri de ulei
   1 lingura de bulion de rosii
   sare
   piper

mod de preparare

Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm.


Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de limba, sare, piper boabe si o lingura de bulion desfacut intr-o ceasca de apa rece. Se acopera cratita si se fierbe mancarea inabusit pana cand totul a fiert si sosul a scazut bine. Se ia cratita de pe foc, se rastoarna mancarea pe un platou, se inconjoara cu felii de cartofi fierti si stropiti cu putin unt, apoi se acopera cu verdeata tocata fin.



Mancarea se serveste calda.





Alte retete:





Chec pufos


Dulceata de gutui


Ciorba radauteana
Incearca si Mancare cu castraveti murati
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de porc inabusita" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.