Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm. Se curata ceapa, se toaca
Se pun limbile sa fiarba in apa rece, iar cand sunt gata se curata de pielita de deasupra si se taie felii groase de 2 cm.
Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste in ulei. Cand devine sticloasa, se adauga feliile de limba, sare, piper boabe si o lingura de bulion desfacut intr-o ceasca de apa rece. Se acopera cratita si se fierbe mancarea inabusit pana cand totul a fiert si sosul a scazut bine. Se ia cratita de pe foc, se rastoarna mancarea pe un platou, se inconjoara cu felii de cartofi fierti si stropiti cu putin unt, apoi se acopera cu verdeata tocata fin.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Chec pufos
Dulceata de gutui
Ciorba radauteana
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta varianta de ciuperci sote pe care am incercat-o este cu morcov si ierburi aromatice. Gustul este la fel de bun fata de...
Ciuperci sote IIPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii