Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata.
Pentru limba de vita cu sos de smantana carnea se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Ceapa, morcovii si telina radacina se curata, se spala si se cresteaza. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, telina, jumatatea de cub MAGGI si se fierb in continuare. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielite si se taie felii. Morcovii fierti se taie felii pentru decor. Smantana se toarna peste bucatile de limba si se fierb impreuna 5-10 minute.
Limba de vita cu sos de smantana se serveste calda, cu decor din felii de morcov, garnitura de cartofi natur, cu unt si patrunjel verde deasupra (sau garnituri din paste fainoase, orez si altele).
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii