Mancaruri cu carne

Reteta culinara Limba de vita rasol cu legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina si patrunjelul se curata.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   limba de vita 1 kg
   morcovi 600 g
   ceapa 150 g
   telina radacina 200 g
   patrunjel radacina 200 g
   cartofi 1 kg
   hrean 300 g
   otet 50 ml
   patrunjel verde 1 legatura
   sare dupa gust
   1 cub MAGGI de vita

mod de preparare

Pentru limba de vita rasol cu legume limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou cu apa rece. Morcovii, ceapa, telina radacina si patrunjelul radacina se curata si se spala. Cartofii se spala, se curata, se spala din nou, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Hreanul se curata, se spala, se rade fin si se amesteca cu otet si sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, patrunjel, telina, cubul MAGGI si se fierb. Limba fiarta se scoate intr-un alt vas cu apa rece, se curata de pielite, se taie felii si se tine la cald in supa strecurata. Morcovii, patrunjelul radacina si telina se scot separat, se taie cuburi si se tin la cald in supa in care fiert. Se prepara un sos din hrean, otet diluat si sare.




Limba de vita rasol cu legume se serveste calda, cu legume, cartofi natur cu patrunjel verde deasupra si hrean separat.


Incearca si Pui la capac
Daca ti-a placut reteta noastra "Limba de vita rasol cu legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Incearca si alte reţete din categoria:

Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite