Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentr
Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentru ca isi lasa carnea destula zeama...Dupa 15 minute se pune si ceapa si se mai lasa la innabusit inca 15 min. Dupa de s-au innabust, transpirat si scazut ingredientele din cratita, se pune apa cat sa acopere carnea, se pun castravetii, rosiile, sare, piper, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul, se amesteca si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Dupa ce a mai fiert un pic, cratita se baga in cuptorul preincalzit pentru inca 20 de minute, pana scade.
Se serveste cu multa verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii