Mancare de cartofi cu carne

Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, a

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g cartofi
  • 200 g carne prajita sau fiarta
  • 1 ceapa rosie
  • 100-150 ml supa de pui
  • unt
  • putin ulei
  • 1 lingurita faina
  • 1 lingura firimituri de chifla
  • cascaval ras
  • sare

Mod de preparare

Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presara faina, toarna supa de pui, presara cascavalul ras si firimiturile de chifla, dupa care pune preparatul in cuptorul preincalzit si coace-l pana se rumeneste. Inainte de servire poti adauga si putin unt topit.
Alte retete recomandate

Tocanita mazare

Tocanita piept de pui

Tocanita de ficatei

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci