Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de cartofi cu carne

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, a

ingrediente

   800 g cartofi
   200 g carne prajita sau fiarta
   1 ceapa rosie
   100-150 ml supa de pui
   unt
   putin ulei
   1 lingurita faina
   1 lingura firimituri de chifla
   cascaval ras
   sare

mod de preparare

Rade cartofii curatati (strecoara zeama), taie marunt sau toaca carnea, prajeste ceapa in putin ulei pana devine aurie. Amesteca aceste ingrediente, adauga sare si pune amestecul intr-un vas termorezistent uns cu unt. Presara faina, toarna supa de pui, presara cascavalul ras si firimiturile de chifla, dupa care pune preparatul in cuptorul preincalzit si coace-l pana se rumeneste. Inainte de servire poti adauga si putin unt topit.
Alte retete recomandate



Tocanita mazare

Tocanita piept de pui

Tocanita de ficatei
Incearca si Spanac cu carne de vita
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de cartofi cu carne" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.