Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc d
Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc din cand in cand bucatile de carne. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa totul la fiert. Dovleceii se rad de coaja si se adauga intregi in vasul cu carnea de pui. Se potriveste la gust de sare si se lasa totul la fiert. Se adauga spre sfarsitul fierberii smantana amestecata cu o lingura faina si se lasa sa mai dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Chiftelute
Tocanita de pui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii