Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se
Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se aseaza impreuna cu bucatile de pui intr-un vas cu unt, pe foc mic.Se lasa la inabusit, apoi se toarna putina aa, sare si se lasa sa fiarba. dupa ce puiul este aproape fiert, se amesteca faina cu putina apa in care a fiert sparanghelul si se toarna peste pu. Se lasa pe foc cat sa dea cateva clocote, se adauga sparanghelul si se mai fierbe un clocot.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Papricas de pui
Rulada din carne tocata de pui Tocanita de pui
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufCarne asada este un preparat foarte popular in America Latina. Se foloseste carne de vaca marinata, preparata pe grill. La...
CARNE ASADAIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii