Mancaruri cu carne

Reteta Mancare de pui cu sparanghel

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
ggaby postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se

ingrediente

   1 pui
   1 legatura de sparanghel
   1 lingurita faina
   50 gr unt
   sare
   1 ceapa mica

mod de preparare

Sparanghelul intreg se pune la fiert in apa si se fierb capetele la aburi. Puiul se curata, se spala si se taie bucati. Ceapa se toaca marunt si se aseaza impreuna cu bucatile de pui intr-un vas cu unt, pe foc mic.Se lasa la inabusit, apoi se toarna putina aa, sare si se lasa sa fiarba. dupa ce puiul este aproape fiert, se amesteca faina cu putina apa in care a fiert sparanghelul si se toarna peste pu. Se lasa pe foc cat sa dea cateva clocote, se adauga sparanghelul si se mai fierbe un clocot.
Se serveste cald.





Alte retete culinare:





Papricas de pui


Rulada din carne tocata de pui Tocanita de pui
Incearca si Ciulama de pui cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu sparanghel" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.