Mere cu carne tocata

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de porc sau de pasare
  • 2 – 3 mere ionatane
  • 2 oua
  • 1 chifla
  • patrunjel verde
  • maghiran
  • cimbrisor
  • ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat marunt.

Se potriveste gustul cu sare, maghiran, cinbrisor. Se amesteca bine, se formeaza sul , se pune in tava de teflon unsa si se coace la foc mijlociu pana se rumeneste.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori