Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.
Musacaua cu carne tocata este delicioasa. Pentru musacaua cu carne tocata, carnea o tocam si o calim in ulei cu ceapa, cartofii se curata, se spala, apoi se taie felii si se prajesc in ulei incins. Ungem tava cu unt si punem un rand de cartofi, un rand de carne si repetam, pana se termina, apoi turnam deasupra smantana batuta cu ou, sare, piper si cascavalul ras, dupa care dam la cuptor, pana se rumeneste.
Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrisePentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....
Ciolan afumat cu fasole verdePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii