Mancaruri cu carne

Reteta Musaca cu carne tocata

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
ioanas postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.

ingrediente

   500 g carne de vita
   500 g carne de porc
   4 cepe
   4 cartofi mari
   200 g cascaval ras
   2 oua
   300 g smantana
   100 g unt
   sare si
   piper
Pentru sos:
   200 g suc de rosii
   100 g smantana
   o lingura de miere
   sare si
   piper.

mod de preparare

Musacaua cu carne tocata este delicioasa. Pentru musacaua cu carne tocata, carnea o tocam si o calim in ulei cu ceapa, cartofii se curata, se spala, apoi se taie felii si se prajesc in ulei incins. Ungem tava cu unt si punem un rand de cartofi, un rand de carne si repetam, pana se termina, apoi turnam deasupra smantana batuta cu ou, sare, piper si cascavalul ras, dupa care dam la cuptor, pana se rumeneste.


Musacaua de cartofi cu carne tocata se serveste deasupra cu un sos din 200 g suc de rosii, 100 g smantana, o lingura de miere, sare si piper.

Incearca si Pui cu ciuperci si usturoi
Daca ti-a placut reteta noastra "Musaca cu carne tocata" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.