Muschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei. In uleiul ramas, se caleste ceapa, se adauga boia, apo
Muschiul de porc se bate sub o folie, se condimenteaza cu sare si piper si se prajeste in ulei.
In uleiul ramas, se caleste ceapa, se adauga boia, apoi se toarna imediat 2 linguri de apa. Se adauga ardeiul gras, care se lasa la fiert cateva minute. In cele din urma, se pun feliile de rosii si mararul tocat fin. Mixtura se lasa la fiert 10 minute la flacara mica acoperita cu capac. Nu necesita sa fie amestecata.
Modul de praparare a gogosilor de cartofi:
Cartofii se decojesc, se taie cuburi si se pun la fiert in apa sarata. Cand sunt fierti se strecoara si se zdrobesc. Drojdia se pune in putin lapte indulcit. Se formeaza un aluat din faina, galbenusul de ou, unt si drojdia lichida. In cele din urma se framanta impreuna cu cartofii si putina sare. Aluatul se lasa la dospit 1 ora.
Odata crescut, aluatul se intinde la o grosime de 2 cm pe o tabla de lemn. Se decupeaza in forma rotunda. Gogosii se prajesc in ulei fierbinte si se scurg de uleiul excesiv.
Muschiul de porc se acopera cu sosul de marar si se serveste cu gogosi de cartofi.
Alte retete mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Dovlecei umpluti
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii