Muschi de vaca cu sos de zarzavat si macaroane

Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este apro

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr. muschi de vaca
  • 15 ml ulei
  • 1/2 buc. morcov
  • 1/2 buc. radacina patrunjel
  • 1/2 buc. telina
  • 1 buc. rosie (1 lingura suc de rosii)
  • putin cimbru
  • 1/2 lingurita faina
  • sare

Mod de preparare

Se bat usor feliile de muschi si se pun sa se inabuse cu zarzavatul taiat felii, ulei si putina apa cu sare; se lasa pina se fragezesc. Cind este aproape gata muschiul, se toarna deasupra sucul de rosii amestecat cu faina si cimbrul. Se mai lasa sa fiarba 15-20 minute, apoi se da sosul prin sita.
Se serveste cu garnitura de macaroane si salata verde agrementata cu ulei, sare, zeama de lamiie, marar tocat sau alta salata de cruditati

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci