Muschi de vita cu costita

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 200 g/100 g
  • muschi de vita - 500 g
  • costita afumata - 100 g
  • ardei gras - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 15 g
  • usturoi - 15 g
  • ceapa - 100 g
  • vin alb - 50 ml
  • pasta de tomate - 15 g
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Pentru muschi de vita cu costita carnea se spala si se portioneaza. Costita se taie felii subtiri. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie fasii. Usturoiul se curata si se taie marunt. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Rosiile proaspete se curata, se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Bucatile de carne se inabusa in ulei cu 100 ml apa, se adauga apa, se fierb 15 minute si se scot; in jiul format se inabusa ceapa, usturoi, se adauga faina dizolvata in apa rece, pasta de tomate, costita, ardei gras, rosii, jumatate de cub MAGGI, cca 250 ml apa fiarta, sare, piper si se fierb inca 15 minute. La final, se adauga vin si patrunjel verde deasupra.

Muschiul de vita cu costita se serveste cald, cu diferite garnituri.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci