Mancaruri cu carne

Reteta Muschi de vita umplut cu carne si legume

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Pentru muschi de vita umplut cu carne si legume carnea se spala si se scoate miezul. Carnea de porc se spala, se curata, se taie bucati, se da prin masina de tocat.

ingrediente

Pentru 5 portii:
   muschi de vita - 500 g
   orez - 50 g
   carne de porc - 150 g
   castraveti murati - 150 g
   ulei - 100 ml
   faina - 25 g
   smantana - 50 g
   cartofi - 1 kg
   ceapa - 100 g
   morcovi - 100 g
   patrunjel radacina - 50 g
   vin alb - 50 ml
   oua - 1 bucata
   patrunjel verde - 1 legatura
   pasta de tomate - 50 g
   foi de dafin
   sare si piper dupa gust

mod de preparare

Pentru muschi de vita umplut cu carne si legume carnea se spala si se scoate miezul. Carnea de porc se spala, se curata, se taie bucati, se da prin masina de tocat cu sita deasa impreuna cu carnea rezultata din mijlocul muschiului. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe in apa cu sare si apoi se raceste. Castravetii se spala, se curata de coaja si seminte si se taie cuburi. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii si patrunjelul radacina se curata, se spala si se taie felii. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Oul se trece sub jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. in 50 ml ulei si 50 ml apa se inabusa 1 din cantitatea de ceapa impreuna cu carnea tocata. Se raceste, se da din nou prin masina de tocat. La compozitia de carne se adauga orez fiert, castraveti murati, ou, sare si piper; se amesteca pentru omogenizare. Cu aceasta compozitie se umple muschiul, care se inabusa la cuptor in 50 ml ulei cu 75 ml apa (din cand in cand se stropeste cu o parte din cantitatea de jiu format). Cand este gata, se scoate separat. in jiul ramas se inabusa ceapa, morcovi, patrunjel radacina, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, pasta de tomate, vin, foi de dafin (dupa gust) si se fierb cca 15 minute. Sosul se paseaza peste ruloul de carne, se adauga smantana si se mai fierb impreuna inca 5 minute.




La servire, se portioneaza. Muschiul de vita umplut cu carne si legume se serveste cald, cu sos si patrunjel verde deasupra.


Incearca si Pui surpriza
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita umplut cu carne si legume" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.