Ca o varianta usoara si rapid de facut pentru masa de Paste, puteti opta pentru acest minunat muschiulet de miel, impanat cu mirodenii.
Mod de preparare:
Muschiuletul se spala, se curata de firicelele de grasime si se impaneaza cu slanina si usturoi. Se adauga piperul macinat si menta tocata, apoi se impacheteaza in felii de bacon. Carnea se aseaza pe tava de cuptor tapetata cu hartie de copt si se stropesc cu cateva linguri de ulei de masline, un pahar de vin alb, apoi tava se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptorul bine incins pentru cca 25 de minute. Se scoate din cuptor si se lasa sa se odihneasca. In acest timp se prepara sosul astfel: se pune untul intr-un vas adanc si se lasa sa se topeasca la foc mic; peste untul topit se adauga smantana, sarea dupa gust si zeama de lamaie, amestecand continuul pana cand compozitia devine cremoasa.
Muschiuletul de miel se serveste cu sosul de unt si smantana.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii