Mancaruri cu carne

Muschiulet de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste cea

ingrediente

   400 gr. muschi de porc
   150 gr. ciuperci
   150 gr. cirnaciori
   100 gr. costita afumata
   100 gr. cascaval
   100 gr. ceapa
   100 ml de ulei
   piper
   3 oua
   50 gr. marar verde
   50 gr. pesmet
   50 gr. pasta de rosii
   1 pahar suc de rosii
   1 ardei iute

mod de preparare

Se taie fileul de porc pe lungime si se bate cu un ciocan special, pina ramine de 1 cm grosime. Separat se pregateste umplutura astfel: se caleste ceapa in grasime fierbinte, cind se aureste putin se pun ciupercile spalate si taiate, costita, se adauga piper, verdeata, sare. Se ia vasul la o parte, se omogenizeaza foarte bine si cind s-a mai racit se pune un ou crud. Peste bucata de muschi se intinde umplutura, se pun cirnaciorii, cascaval, 2 oua fierte. Se ruleaza muschiul, se prinde in scobitori, se pune intr-o tava cu grasime si la inceput cu foc mic. Se ung rulourile din carne cu vin alb si cu ulei. Cu sosul din tava se stropeste friptura, cu grija ca aceasta sa se rumeneasca pe toate fetele. Cind friptura este gata, se lasa la racit, se scot scobitorile si se taie in felii mai groase.
Incearca si Porc cu sos de smantana si nuca
Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite