Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Este o reteta usoara, chiar daca migaloasa. Merita insa efortul dat fiind aspectul, gustul si aprecierea celor dragi.

Portii
4
Timp pregatire
45 minute
Timp coacere
105 minute
Complexitate
medie
Muschiulet impletit (cu pesto si rosii uscate)

Ingrediente

  • 3 buc muschiulet de porc lung
  • 3 lgt pesto
  • piper
  • rosii deshidratate in ulei de masline
  • ulei
  • 200 ml apa

Mod de preparare

Muschiuletul il speli si il tai pe lungime in 3, astfel incat sa ramana prins la un capat.

Rosiile le hidratezi putin in ulei de masline.

Cureti usturoiul si il tai in bucati.

Pe fiecare felie de carne presari putin piper, impanezi cu usturoi, intinzi pesto, asezi felii de rosii si cele de bacon.

Impletesti cu grija si fixezi cu o scobitoare.

Asezi muschiuletii intr-o tava unsa cu ulei, adaugi apa, acoperi cu hartie pentru copt si dai la cuptor pentru 1 ora.

Indepartezi hartia, ridici tava mai sus, stropesti carnea cu sosul din tava si mai lasi inca 45 de minute la foc mic. Daca este nevoie pe parcurs mai adaugi apa.

Servesti imediat cu garnitura preferata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci