Papricas de pui cu galuste este o mancare delicioasa. Papricasul de pui merge foarte bine servit alaturi de galustele proaspat facute.
Rumenesti usor carnea in cateva linguri de ulei. Adaugi ceapa si ardeiul tocate marunt si lasi doar pana cand ceapa devine translucida. Adaugi boiaua, amesteci si o calesti usor. Completezi cu apa, asezonezi cu sare si piper, pui si foile de dafin si lasi sa fiarba la foc mic.
Intre timp pregatesti galustele. Bati oul si adaugi sarea, apa si uleiul. Adaugi apoi faina si amesteci pana se omogenizeaza si obtii un aluat de consistenta unei smantani groase, dar care sa curga de pe lingura. Cand e aproape fiarta carnea iei cu o lingura, pe care o introduci mai intai in zeama fierbinte, gramajoare de aluat si le pui in mancare. Lasi pe foc pana se fierb galustele si mancarea capata consistenta unui sos subtire.
Adaugi smantana amestecata cu o lingura de faina si cateva linguri de zeama din papricas si mai dai intr-un clocot. Presari patrunjel verde tocat marunt.
Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt fierberea inabusita si coacerea.
Se serveste cu mamaliguta .

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii