O mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Se pun la fiert pastele in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj. Cand sunt gata, se scurg de apa si se clatesc rapid sub un jet de apa rece. Se lasa deoparte.
Pieptul de pui se spala, se sterge cu prosoape de hartie, apoi se taie in bucatele potrivite. Se pun la calit in ulei si se lasa pana se albeste carnea. Se adauga ceapa taiata marunt. Se condimenteaza cu putina sare si se mai lasa la calit. Intre timp, se taie ardeiul kapia in bucati mici si se pune peste carne lasand inca 2-3 minute sa se caleasca.
Se toarna sosul de rosii, se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fiarba cateva minute. Se adauga si foaia de dafin, iar spre final usturoiul feliat. Acest sos se amesteca bine cu pastele.
Jumatate din paste se toarna intr-un vas de yena uns cu ulei. Se rade jumatate din cas, apoi se toarna restul de paste. Se niveleaza, apoi se rade deasupra restul de cas. Se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pana se rumeneste frumos deasupra.
Pofta buna!
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryCand am facut umplutura de dovleac am facut dintr-un dovleac de 3 kg din care am facut trei retete. Am pus la fiecare reteta...
Pateuri cu dovleacPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii