Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte). Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ou
Mararul si una din cepe se taie si se pun la fiert (cine vrea poate sa le caleasca putin inainte).
Carnea se amesteca cu restul de ceapa tocata, cu ouale, putina faina, sare dupa gust. Se fac perisoare mai mari.
Se pun peste marar si se fierb.
Lingura ramasa de faina se desface in putin sos in care au fiert perisoarele si se toarna inapoi in cratita (pentru a ingrosa sosul).
Se da cratita la cuptor pentru 15-20 min, cat sa mai scada sosul si sa se rumeneasca deasupra.
Se servesc cu smantana
Pofta buna!
Reteta Perisoare cu marar a fost propusa de ralesu pe forum culinar.ro
Alte retete cu perisoare gasiti aici:
Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,
Perisoare cu verdeata,
Perisoare cu sos de smintina si ceapa
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii