Perisoare din piept de pui cu sos de rosii

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul. 2. Intr-un vas cu fundul gros se inci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Perisoare din piept de pui cu sos de rosii

Ingrediente

  • 1 piept de pui (400 gr)
  • 2 felii de paine
  • 2 linguri de lapte
  • 2 lingura de patrunjel tocat
  • 1 lingura de marar tocat
  • 2 oua
  • 2 cepe mici
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 400 ml suc de rosii
  • 200 ml apa
  • 2 foi de dafin
  • o lingurita de sare

Mod de preparare

1. Se toaca la robot pieptul de pui cu verdeata, ouale crude, painea inmuiata in lapte, 1 ceapa, sarea piperul.

2. Intr-un vas cu fundul gros se incinge uleiul, se adauga 1 ceapa mica tocata marunt si se caleste pana devine sticloasa.

3. Se toarna sucul de rosii si apa, sare, piper si zaharul peste ceapa.

4. In timpul asta se formeaza mici perisoare din carnea tocata care se pun in sucul care incepe sa fiarba.

5. Se adauga foile de dafin, se acopera si se lasa sa fiarba incet 30-40 de minute

6. La sfarsit se poate adauga usturoi pisat marunt (pentru cine agreeaza).
Se poate servi cu iaurt sau smantana.

Pofta buna!

Reteta Perisoare din piept de pui cu sos de rosii a fost propusa de Bunny pe forum culinar.ro

Alte retete cu perisoare gasiti aici:

Ciorba de perisoare cu varza murata si marar,

Perisoare cu verdeata,

Perisoare cu sos de smintina si ceapa

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci