Mancaruri cu carne

Reteta Perisoare in sos

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
sufletista postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Ciorba de perisoare- reteta video"
 
Pentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris.

ingrediente

   1 piept de pui
   100 g crema de branza
   sare
   piper
   1 ou
   1 lingura gris
   patrunjel
   rozmarin
   ulei
   1 lingura bulion
   400 ml rosii in suc propriu

mod de preparare

Pentru perisoare in sos pieptul de pui se trece prin masina de tocat. Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris si condimente dupa gust. Amestecam bine, acoperim si dam bolul la frigider 10-15 minute.
Cu mainele umede formam perisoarele. Punem ulei intr-o tigaie adaugam bulionul, rosiile in suc propriu, amestecam si adaugam perisoarele, lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata(cca 10 minute)
Daca este nevoie potrivim de sare si piper.
Perisoarele in sos am servit cu orez.


Incearca si Piept de pui cu ciuperci si carnat
Daca ti-a placut reteta noastra "Perisoare in sos" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.