Piept de curca umplut cu ciuperci si Bergkäse

1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute. Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Piept de curca umplut cu ciuperci si Bergkäse

Ingrediente

  • * 1 kg piept de curca
  • * 500 g ciuperci
  • * 6-8 frunze busuioc
  • * 2 catei de usturoi
  • * 100 g cascaval mai vechi - *Bergkäse
  • un cascaval odihnit la clima Alpilor austrieci
  • cel putin 6 luni
  • * 2 rosii
  • * sare
  • * piper
  • * praf de chili
  • * busuioc si oregano uscat/macinat

Mod de preparare

1. Am despicat bucata de piept in doua,deoarece am facut 2 fripturi umplute.

Fiecare bucata,am taiat-o pe jumatate,dar nu de tot,ci incit sa se deschida ca o carte.

2. Am facut un piure din rosii,usturoi,sare,piper si ceva busuioc.

Cu aceasta pasta am uns interiorul carnii.Am adaugat un rind de ciuperci feliate.

3. Deasupra,un rind de cascaval si busuioc.

4. Am inchis si condimentat carnea pe ambele parti cu sare,piper,praf de chili,busuioc si oregano uscat.

5. Am taiat restul ciupercilor,si le-am pus in punga,pe linga bucatile de carne.

6. Ciupercile,cascavalul,sosul de rosii,a lasat o zeama gustoasa .

(nu e nevoie de ulei)

7. În cuptor,a stat cam 45 minute la 200 °C

Pofta buna!

Reteta propusa de Maya

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci