Mancaruri cu carne

Reteta Piept de curcan cu mazare

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 1h 
elizeea postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
>
Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.
Se prepara tocana: se fierbe mazarea ve

ingrediente

   4 buc file de piept de curcan (a cate 100-120 g)
   200 g sunca de curcan
   200 g mazare verde
   200 ml smantana
   Sare
   piper

mod de preparare

Se fragezesc fileurile de piept de curcan, se presara cu sare si, in putin ulei, se prajesc pe ambele parti.


Se prepara tocana: se fierbe mazarea verde pana se inmoaie, se strecoara apa si se pune deoparte. Sunca se taie fasii inguste, si se rumeneste intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se adauga mazarea si se mai lasa putin pe foc. Se condimenteaza cu sare si piper. Se adauga smantana si se lasa pe foc pana incepe sa fiarba.
Alte retete recomandate
Incearca si Miel inabusit cu vin si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de curcan cu mazare" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.