Se face un amestec din: 1 lingura de pasta de tomate, sare, piper, o lingura de ulei si condimente (busuioc, oregano, salvie). Se pune deoparte. Peste bucatile de carne punem 2 linguri de ulei cu condimente si cateva picaturi de zeama de lamaie. Luam amestecul facut anterior si ungem cu el pieptul de porc, apoi punem carnea pe gratar. Se lasa pe gratar aproximativ 30 de minute pana se prajesc bine.
Le-am servit cu ciuperci la gratar si salata. Reteta Piept de porc si ciuperci la gratar a fost propusa de Cosmina_Liana pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de porc gasiti aici:
Rulada din carne de porc,
Rulade de porc,
Rulada cu carne tocata si legume
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe