Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu cascaval

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 30m 
Gabi_25797 postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se taie pieptul bucati mici si se prajeste in ulei 10 minute. Apoi se adauga prazul taiat pestisor, ardeiul si rosiile taiate felii, sare, oregano si

ingrediente

   1kg piept pui
   1 praz (sau ceapa)
   1 ardei gras
   2 rosii
   6-7 linguri ulei (preferabil de masline)
   sare
   oregano
   50 gr cascaval ras
   2-3 fire patrunjel

mod de preparare

Se taie pieptul bucati mici si se prajeste in ulei 10 minute. Apoi se adauga prazul taiat pestisor, ardeiul si rosiile taiate felii, sare, oregano si 200 ml apa. Se acopera si se tine la foc potrivit 15 minute. Apoi se adauga cascavalul ras si se lasa la foc mic inca 5 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cantitatile sunt pentru 3 persoane.

Se serveste cu cartofi-natur sau orez.
Potfa buna!
Incearca si Rata marinata cu legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cascaval" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.