Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui cu sos de rosii

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 40m 
maciucafelicia postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Nuggets din piept de pui-reteta video"
 
>
Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.

ingrediente

   500 g piept de pui dezosat
   1 capatana de usturoi
   1 foiae de dafin
   sare
   piper
   50 ml ulei
   2 linguri pasta rosii
   500 ml suc rosii
   busuioc

mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.


Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".


Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.

Incearca si Piept de pui umplut cu branza de capra (reteta video)
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu sos de rosii" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.