Piept de pui pe varza

Carnea se spala. Coaja de lamiie se rade si se stoarce susul. Usturoiul se toaca se amesteca cu piper, zeama si coaja de lamiie. Se pune carnea in ace

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 fileuri piept de pui
  • o lamiie
  • 2 catei usturoi
  • piper
  • o varza
  • 100 g caise tocate
  • 2 cepe
  • 4 linguri unt
  • sare
  • 200 ml supa de pui
  • 100 ml smintina
  • putin zahar

Mod de preparare

Carnea se spala. Coaja de lamiie se rade si se stoarce susul. Usturoiul se toaca se amesteca cu piper, zeama si coaja de lamiie. Se pune carnea in acest amestec pentru 30 min. Varza si caisele se toaca marunt. Ceapa se toaca si se caleste in doua linguri de unt impreuna cu fructele. Se adauga varza si se condimenteaza. Se lasa la inabusit 25-30 min. Carnea se scoate din marinata si se prajeste in unt. Se toarna supa si smintina si se fierbe 20 min. Sosul se potriveste cu suc de lamiie, sare, piper si zahar.
Fileurile se servesc cu sos si cu varza. Se mai pot adauga cartofi natur.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc