Mancaruri cu carne

Reteta Piept de pui umplut cu ricotta si spanac

portii reteta 3 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 25m 
gatire reteta 30m 
mimmmi postat de
Postat pe: 02-04-2019
Adaugă în cartea de bucate
O reteta gustoasa si usor de preparat

ingrediente

3 portii

   3 buc. piept de pui dezosat
   250 g ricotta
   100 g baby spanac
   3 linguri pesmet
   ulei de masline
   3-4 catei usturoi
Pentru garnitura:
   cartofi
   unt
   sare
   piper
   boia

mod de preparare

Incingem o lingurita ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt impreuna cu spanacul, pana se inmoaie spanacul.
Daca spanacul lasa apa, il strecuram bine.
Dupa ce s-a racorit spanacul, il amestecam cu ricotta si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pieptul de pui il taiem precum un buzunar, il condimentam cu sare, piper, boia si il umplem cu compozitia de mai sus.
Repetam operatiunea si cu celelalte doua bucati.
Presaram peste pieptul de pui, pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Langa tava cu pieptul de pui, asezam cartofii "imbracati" in folie de aluminiu, fiecare separat.
Cand sunt copti cartofii, ii taiem pe din doua, presaram sare si unt.
Pofta buna !
Incearca si Papricas de vitel
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui umplut cu ricotta si spanac" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.