O reteta gustoasa si usor de preparat
Incingem o lingurita ulei de masline si calim usturoiul tocat marunt impreuna cu spanacul, pana se inmoaie spanacul.
Daca spanacul lasa apa, il strecuram bine.
Dupa ce s-a racorit spanacul, il amestecam cu ricotta si condimentam dupa gust cu sare si piper.
Pieptul de pui il taiem precum un buzunar, il condimentam cu sare, piper, boia si il umplem cu compozitia de mai sus.
Repetam operatiunea si cu celelalte doua bucati.
Presaram peste pieptul de pui, pesmet si le asezam intr-o tava pe hartie de copt.
Dam tava la cuptor pentru cca. 30 de minute, pana se rumeneste frumos.
Langa tava cu pieptul de pui, asezam cartofii "imbracati" in folie de aluminiu, fiecare separat.
Cand sunt copti cartofii, ii taiem pe din doua, presaram sare si unt.
Pofta buna !
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryO rețetă așa de reciclare cu ce mai avem prin frigider. Astfel de rețete fac mereu parte din colecția retete de suflet...
Dovlecei umpluti cu de toatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii