Mancaruri cu carne

Piept plin cu crema de branza

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:15m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea d

ingrediente

   4 fire patrunjel
   hasmatuchi
   50 gr. unt moale
   100 gr. crema de branza
   sare
   piper
   4 fileuri piept de curcan (de 125 gr. fiecare)
   6 linguri ulei de floarea-soarelui
   1/2 capatina de salata
   100 gr. rosii mici
   1 buc. ardei gras verde
   1 buc. ceapa mica
   4 linguri otet de vin alb
   8 felii de lamiie

mod de preparare

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.
Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi
Incearca si Ciocanele de pui picante, marinate
Daca ti-a placut reteta noastra "Piept plin cu crema de branza" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite