Piept plin cu crema de branza

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea d

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 fire patrunjel
  • hasmatuchi
  • 50 gr. unt moale
  • 100 gr. crema de branza
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de curcan (de 125 gr. fiecare)
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1/2 capatina de salata
  • 100 gr. rosii mici
  • 1 buc. ardei gras verde
  • 1 buc. ceapa mica
  • 4 linguri otet de vin alb
  • 8 felii de lamiie

Mod de preparare

Se spala, se scutura si se toaca patrunjelul. Se toaca frunzele de hasmatuchi. Se amesteca untul cu crema de brinza, patrunjel si 2/3 din cantitatea de hasmatuchi. Se spala si se sterg fileurile si se taie cite un buzunar in fiecare; se umplu cu crema de mai sus si se fixeaza cu scobitori. Se prajesc apoi in 2 linguri ulei, la foc mediu; se sareaza si se pipereaza. Se spala salata, se curata, se sterge si se marunteste. Se spala si se taie rosiile, ardeiul gras si ceapa. Se face un dressing din 4 linguri ulei, otet, sare, piper si ceapa si se amesteca ingredientele pentru salata. Se asaza pe farfurii linga pieptul de curcan.
Se garniseste cu lamiie si hasmatuchi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc