Piet de pui la gratar cu verdeturi

Cu o seara inainte de preparare taiem in 2 pieptul de pui dezosat si il feliem. Turnam intr-un vas adanc uleiul si adaugam condimentele, adaugam buca

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • ulei
  • piper proaspat macinat
  • usturoi razuit
  • ceapa rosie razuita
  • maghiran pisat
  • rozmarin
  • busuioc
  • cimbru
  • pasta de ardei
  • foi de dafin

Mod de preparare

Cu o seara inainte de preparare taiem in 2 pieptul de pui dezosat si il feliem.

Turnam intr-un vas adanc uleiul si adaugam condimentele, adaugam bucatile de carne, le acoperim cu folie si le punem la rece.

Nu adaugam sare si nu batem carnea sa nu fie uscata. Prajim la gratar carnea 3-5 minute pe fiecare parte.

Servim cu salata de cartofi cu maioneaza sau salata greceasca.
Alte retete culinare gasiti aici:

Piept de pui la cuptor

Pulpe de pui in sos picant

Mancare de pui cu legume si iua fierte

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc