Mancaruri cu carne

Reteta Piftie de porc

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 2h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apo

ingrediente

   picioarele
   urechile
   1/2 kg carne macra
   5 l apa
   sare
   catei de usturoi

mod de preparare

Carnea cea mai potrivita pentru piftie sunt picioarele, de la gennchi in jos, si urechile. Se curata bine picioarele, se oparesc cu apa clocotita, apoi se spala cu 2-3 ape reci. Se pun la fiert 4 picioare cu 5 l apa, carnea macra si sare. Se lasa sa fiarba in clocote mici pana cand carnea se ia de pe os, iar lichidul luat intre degete este lipicios. Se ia de pe foc, se scoate carnea, iar zeama se degreseaza; se ia carnea de pe oase si se distribuie in mai multe farfurii adanci. Dupa ce zeama s-a racit se pun in ea catei de usturoi zdrobiti. Se lasa sa se limpezeasca, apoi se strecoara in fiecare farfurie si se pun la rece, sa se prinda piftia.
Incearca si Mancare de gutui cu carne de gaina
Daca ti-a placut reteta noastra "Piftie de porc" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.