Mancaruri cu carne

Pirjoale cu cartofi

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 50m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se curata carnea de pielite, se da de doua ori prin masina de carne, se toarna peste carne 1-2 linguri de apa, supa sau lapte clocotit, se adauga miez

ingrediente

   750 gr. carne
   2 oua
   2 felii de franzela
   2 cartofi
   verdeata
   sare
   piper
   usturoi
   grasime
   pesmet

mod de preparare

Se curata carnea de pielite, se da de doua ori prin masina de carne, se toarna peste carne 1-2 linguri de apa, supa sau lapte clocotit, se adauga miezul muiat si stors, cartofii rasi sau trecuti prin masina odata cu carnea, sarea, verdeata taiata marunt, piperul, ouale si usturoiul pisat. Se bate compozitia bine si se fac pirjoale in forma de para, se dau prin pesmet si se prajesc in grasime bine incinsa.
Se servesc fierbinti
Incearca si Mancare de pui cu masline
Daca ti-a placut reteta noastra "Pirjoale cu cartofi" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite