Popiete din carne de porc

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de c

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de porc
  • 100 gr costita afumata
  • 50 ml ulei
  • 150 gr castraveti murati
  • 100 gr ceapa
  • 3 oua
  • 50 gr mustar
  • piper
  • sos brun
  • sare

Mod de preparare

Carnea se spala, se taie felii subtiri, care se bat putin si se sareaza. Costita se taie felii in lungime. Castravetii murati se spala, se curata de coaja si seminte si se taie in lungime. Ouale se fierb pana ajung de consistenta tare, se curata si se taie felii in lungime. Ceapa se marunteste. Bucatile de carne se ung pe o parte cu mustar, se presara ceapa, se asaza felii de costita, castraveti si oua. Se presara piper si se ruleaza. Capetele rulourilor se prind cu scobitori. Se ung rulourile cu ulei, se adauga apa si se introduc la cuptor, circa 30 de minute. Se adauga sos brun, sare, piper si se continua fierberea circa 20 minute.
Se serveste cald, cu diferite garnituri.

Alte retete:

Rulada de porc

Ciulama de ciuperci

Curcan umplut

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci