Mancaruri cu carne

Reteta Pui cu orez la ceaun

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 45m 
Dubrovnik postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit.
Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pe

ingrediente

   1 pui intreg
   jumatate de ceapa rosie
   1 ardei
   1 rosie
   Sare
   boia
   piper
   200 g orez

mod de preparare

Preparam in ceaun o baza de tocanita in mod obisnuit.


Adaugam puiul taiat bucati si il amestecam cu orez, adaugam atata apa cat sa fie suficienta pentru fierberea ingredientelor pana devin moi.


Presaram cu frunze de patrunjel. Punem la foc si din acest moment nu mai amestecam.


Daca am procedat cum trebuie si consistenta orezului este potrivita, luam de pe foc si lasam sa se raceasca 15 minute, pentru ca aromele sa se intrepatrunda, astfel vom obtine o senzatie culinara deosebita.



Servim cu salata de castraveti proaspeti sau murati.





Alte retete culinare recomandate





Tocanita de ficat


Tocanita de pui


Tocana cu legume
Incearca si Rulada de porc cu carnat si bacon
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu orez la ceaun" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.