Pui kiev

Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie
Pui kiev

Ingrediente

  • piet de pui
  • sare
  • piper
  • unt
  • usturoi pisat
  • patrunjel
  • marar
  • ou
  • pesmet
  • faina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de carne. Se ruleaza precum sarmalutele si se prind cu scobitori. Pregatim locul de munca in felul urmator : faina + sare(putina), pe o farfurie; oul batut , intr-un castronel; pesmet + sare(putina), pe alta farfurie. Tavalim rulourile intai prin faina, apoi prin ou si la final pesmet. Se prajesc la foc mediu pe toate partile pina cind se rumenesc bine.


Se servesc cu cartofi aurii si salata de varza. Reteta Pui kiev a fost propusa de Marci pe forum culinar.ro

Alte retete cu piept de pui gasiti aici:

Piept de pui umplut cu rizotto ,

Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar,

Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci