Mancaruri cu carne

Reteta Pui Szechuan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind

ingrediente

   6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei)
   3 ardei rosii mici
   curatati de seminte si maruntiti
   1 cana de morcovi taiati
   8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete
   2 legaturi de ceapa verde
   3 linguri de usturoi tocat
   1/2 pahar apa
   4 linguri sos de soia
   4 linguri otet
   4 linguri amidon de porumb
   4 linguri zahar

mod de preparare

Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic
Se serveste cu orez la aburi
Incearca si Tocanita cu pipote
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Szechuan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.