Mancaruri cu carne

Pui Szechuan

complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
mihuta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind

ingrediente

   6 linguri ulei alune (sau orice alt ulei)
   3 ardei rosii mici
   curatati de seminte si maruntiti
   1 cana de morcovi taiati
   8 copane de pui fara piele sau oase taiate cubulete
   2 legaturi de ceapa verde
   3 linguri de usturoi tocat
   1/2 pahar apa
   4 linguri sos de soia
   4 linguri otet
   4 linguri amidon de porumb
   4 linguri zahar

mod de preparare

Pentru 6 portii. Se incinge uleiul. Cind incepe sa fumege se adauga ardeii iuti maruntiti si morcovii. Cind morcovii se inmoaie, se adauga puiul. Cind puiul e aproape gata, se adauga ceapa si usturoiul. Se lasa inca 3 minute sau pina cind puiul e complet facut. Se amesteca apa, sosul de soia, otetul, amidonul si zaharul si se toarna in tigaie; se amesteca pina sosul se ingroasa un pic
Se serveste cu orez la aburi
Incearca si Cotlete de porc la gratar cu sos picant
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Szechuan" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite