Se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele, patrunjelul si oul ame
mod de preparare
Se incinge cuoptorul. Se prajeste costita (sa fie crocanta). Se taie pinea cubulete, se adauga costita, ceapa, nuca, stafidele, patrunjelul si oul amestecat cu lapte, se amesteca bine si se gusta de sare si piper.
Se scot maruntaiele si se indeparteaza grasimea, apoi se spala puiul si se usuca cu un prosop. Se umple cu amestecul preparat, se coase sau se fixeaza cu scobitori si se freaca cu sare si piper.
Se amesteca untul cu uleiul, se unge puiul pe toate partile si se baga la cuptor. Grasimea ramasa, amestecata cu jumatate din apa, se toarna in tava. Se prajeste 1 ora si un sfert, stropindu-l din cind in cindn cu sosul din tava. Cind este gata se pune puiul pe un platou, se acopera cu folie si se lasa sa stea 5 minute dupa care se transeaza.
Se toarna sosul din tava intr-o craticioara si se pune la foc. Se adauga faina si se amesteca bine sa nu faca cocoloase. Se lasa 5 minute la foc slab, amestecind intruna, pina ce devine maronie. Se stinge cu restul de apa si se lasa sa se ingroase. Se sareaza, se pipereaza, se trece pin sita si se serveste fierbinte cu puiul umplut.
Incearca si Muschiulet de porc cu lapte
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Incearca alte reţete cu:
toate—
urmărește-ne
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe