Mancaruri cu carne

Pui umplut cu tocatura si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se ina

ingrediente

   1 pui
   200 gr. ficat
   100 gr. slanina proaspata
   200 gr. miez de piine alba veche
   1 ou
   100 gr. ciuperci
   putin cimbru
   patrunjel verde
   o lingura coniac
   25 gr. unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se inabusa repede totul si se pipereaza. Se ia de pe foc, se adauga si miezul de piine, care s-a farimitat intre degete. Se adauga cimbrul (cernut), coniacul si oul bine batut. Se umple puiul, se coase deschizatura. Se unge pasarea cu unt si se frige la cuptor la foc iute, cca 40 minute, supraveghind mereu.
Incearca si Carnati de ficat de porc (lebervust)
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu tocatura si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite