Mancaruri cu carne

Reteta Pui umplut cu tocatura si ciuperci

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se ina

ingrediente

   1 pui
   200 gr. ficat
   100 gr. slanina proaspata
   200 gr. miez de piine alba veche
   1 ou
   100 gr. ciuperci
   putin cimbru
   patrunjel verde
   o lingura coniac
   25 gr. unt
   sare
   piper

mod de preparare

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se inabusa repede totul si se pipereaza. Se ia de pe foc, se adauga si miezul de piine, care s-a farimitat intre degete. Se adauga cimbrul (cernut), coniacul si oul bine batut. Se umple puiul, se coase deschizatura. Se unge pasarea cu unt si se frige la cuptor la foc iute, cca 40 minute, supraveghind mereu.
Incearca si Frigarui cu piept de pui si legume
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui umplut cu tocatura si ciuperci" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.