Pui umplut cu tocatura si ciuperci

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se ina

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 pui
  • 200 gr. ficat
  • 100 gr. slanina proaspata
  • 200 gr. miez de piine alba veche
  • 1 ou
  • 100 gr. ciuperci
  • putin cimbru
  • patrunjel verde
  • o lingura coniac
  • 25 gr. unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se pune intr-o tigaie slanina taiata marunt, se topeste, se adauga ciupercile, apoi ficatul taiat felioare. Se inabusa repede totul si se pipereaza. Se ia de pe foc, se adauga si miezul de piine, care s-a farimitat intre degete. Se adauga cimbrul (cernut), coniacul si oul bine batut. Se umple puiul, se coase deschizatura. Se unge pasarea cu unt si se frige la cuptor la foc iute, cca 40 minute, supraveghind mereu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci