Mancaruri cu carne

Pulpa de berbec la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 1h:30m 
admin postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata gr

ingrediente

   2 kg pulpa
   50 gr. slanina
   2 linguri ulei
   7-8 catei usturoi
   sare
   piper

mod de preparare

Carnea trebuie sa fie de berbec tinar, taiat cu 2-3 zile inainte de preparare. Cu o ora inainte de preparare se curata pulpa de pielite si de toata grasimea, se impaneaza cu bucatele de slanina si usturoi, se sareaza si se unge cu ulei. Se asaza apoi intr-o tava cu ulei si se pune la cuptor la foc potrivit. Din cind in cind se stropeste cu zeama din tava pina se fragezeste. Cind este gata se serveste taiata in felii cu fasole pireu sau boabe si sosul degresat.
Incearca si Ardei prajiti cu cartofi
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de berbec la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite