Mancaruri cu carne

Reteta culinara Pulpa de purcel la tava

complexitate reteta Medie 
preparare reteta 3h 
gavriluta postat de
Postat pe: 23-09-2015
Adaugă în cartea de bucate
Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava

ingrediente

   O pulpa de purcel cu sorici
   1lingura untura
   1cana de bere
   1catel de usturoi
   piper
   maghiran
   cimbru
   busuioc
   seminte de mustar pisate
   2linhuri de delikat

mod de preparare

Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate de ora,lasa focul puternic,apoi regleazal la moderat. Din cand in cand stropeste friptura cu zeama din tava. Dupa 2ore incepe sa se rumenesca,cresteaza soricul in patratele, toarna deasupra berea si mai lasa la cuptor 30minute
Cald cu orez

Incearca si Chifteluţe picante
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de purcel la tava" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si promotii introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite