Pulpe de curcan la cuptor

O reteta de friptura gustoasa pentru sezonul rece

Portii
5
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
59 minute
Complexitate
medie
Pulpe de curcan la cuptor

Ingrediente

  • 5 pulpe de curcan
  • 1 lingura sare
  • 1 lingurita piper
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • 1 foaie de dafin
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 50 ml ulei de masline
  • 300 ml lapte
  • 300 ml apa
  • 100 ml vin
  • 3 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-un vas amestecam condimentele cu apa,vinul si laptele,adaugam pulpele spalate.

Dam vasul pana a 2 zi la frigider(sau cateva ore)

In tava unsa cu ulei adaugam pulpele si lichid cu care le-am condimentat (fara sa le acoperim cu apa)usturoiul tocat.

Dam la cuptorul incalzit cca 60 min pana ce se rumenesc frumos.

Eu in apa care a ramas am adaugat cartofi si am adaugat intr-o tava la cuptor.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc